5. apr 2013

Teadaanne uudishimulikele

Hei,

kuna ma pole siin tükk aega end näole andnud, siis võib järeldada, et blogimine vajab puhkust.
Ei viitsi niisama pläma ajada ja midagi suurt minu elus hetkel ka ei toimu.

Kui aga tahad minu eluga kursis olla, siis ehk parim koht selleks oleks Instagram.

http://instagram.com/kyrly


Uute postitusteni! ;)

18. märts 2013

magneto

Nüüd on juba tükk aega saadud kodus olla ja suur osa rahvast ära nähtud. :)
Hetkel otsin ikka tööd ja kolmes ettevõttes teatakse, et ma tahaks jubedalt tööd teha. ;D
Täna peaksingi teada saama, mis üks ettevõte mulle kostab.


Suutsin siin vahepeal peaaegu autoga kraavi sõita aga õnneks midagi ei juhtunud. Isa pidi ainult oma tööbussiga järgi tulema ja mu vallist välja tõmbama, hihi. Meil ema ja õega oli muidugi nalja palju.
Muidu olen peale seda intsidenti vaid ühe korra sõitnud, väga hull ei olnudki.
Ma hakkan Pärnusse ise metrood ehitama, palju mugavam kui autoga oma närve rikkuda. :D

Aga polegi väga millestki kirjutada. Hea meel on olla koos mulle tähtsate inimestega ja tuju on hea.

Natuke läks libisema (:

Väike Vaarikas

Nad on nii musid mul :)


Vanaema teeb mul nii ägedaid asju dekupaaži tehnikas!

Roosa on Kätlini jõulukink Annilt, keskmise soetasin Londonist ja paelaga  tõid musud mulle Hurghadast :)

Kodu

7. märts 2013

Vabadus

Ma just mõistsin, et minu jaoks on vabadus väga tähtis.

Võib-olla oli see üks põhjustest Londonist tagasi tulla, sest ma ei tundnud end vabalt. Mul ei olnud vabadust.
See rahvamass, mis hommikul tööle kõmpis... ei olnud vabadus.
Hallid majad ja hall taevas...ei olnud vabadus.
Imepisike aialapp- ei olnud vabadus.
Kallite inimestega läbi Interneti suhtlemine ei olnud vabadus.
Ja ma võiksin seda rodu siin jätkata.

Aga hetkel tunnen ma end vabalt. Ma vaatan aknast välja ja need värvid on hoopis midagi muud. See roosakas-lillakas-sinakas taevas, need sädelevad lumehanged, oranž päikeseloojang ja õhtul vilkuvad tähed tumedas hilisõhtuses taevas- vabadus.

Ma olen vist päris segaseks end siin mõelnud. :) Aga süda on rahul.

Ainult üks asi kriibib mu hinge. See, et ma Ergo vanemate majja tagasi ei kolinud. Never say never aga samuti seal ei tundnud ega saa tundma end vabana. Täielik sein on ees. Ja nii me hetkel olemegi, nagu siis kui ma olin 15, pea armastusest loll otsas, kõhus liblikad keerlemas, mõtlemas talle- minu teisele poolele. Loogiline on, et sedasi see kaua jätkuda ei saa ja ma ei oska midagi praegu ette võtta. Eks see teeb kindlasti mõnes mõttes ka head, sest see pool aastat olime me ju põhimõtteliselt iga päev ninapidi koos ja oli hetki, kus me üksteisele väga pinda käisime. Võib-olla me vajamegi veidi seda eemalolekut?





With my love

6. märts 2013

Kodus

Viimase öö olime Ergoga üleval, vaatasime suures toas telekat. Me läksime tavaliselt ühe-kahe paiku magama ja kuna lend oli vara ja me oleks pidanud kolmest ärkama ja neljast liikuma hakkama, siis ei olnud und ja passisimegi üleval. Ann oli ka meiega aga jäi vahepeal magama. :)

Haluk tegi meile kell 3 öösel hommikusöögi ja siis oligi aeg liikuma hakata.

Tegime lennujaamas check-ini ära, Ann ja Haluk saatsid meid kuni turvakontrollini. Ma ei taha öelda, et me jätsime hüvasti, sest varsti me niikuinii näeme, sest kaugel see suvigi on ja neil ongi plaanis koos Ezgiga Eestisse tulla. :) Tegime kalli ja ütlesingi, et varsti näeme jälle. Seekord nutmiseks asi ei läinud, õnneks.

Lennujaamas oli meil veel aega enne kui oma värava teada saime, käisime erinevates poodides ja uurisime niisama ringi. Mul on kahju, et ma midagi eriti tuua ei saanud, sest meil olid kohvrid ikka väga punnis ja lennukisse pidi vaid ühe käsipagasiga minema. Seega kõik, mis lennujaamast oleks ostnud, oleks pidanud kohvrisse suruma...ja no ei olnud ruumi. :/ Isegi Ann saatis emale ja vanaemale vaid raha, sest kingitusteks polnud ruumi. Teinekord kui shoppama Londonisse, siis korvan selle. :)

Lõpuks oligi aeg lennukisse minna ja naljakas oli nii palju eesti keelt korraga kuulda. Lend sujus rahulikult, ilm on seal kõrgel ju koguaeg ilus ja päike särab taevas. Panin korraks ka silmad kinni aga kaua ei suutnud sundasendis magada ja pea vastu akent polnud samuti mugav magada. Kannatasime selle 2,5 h sõitu ära ja maandudes oligi see lumine ja hall Eesti meie jalge all. Lennukist välja tulles oli ikka väga külm. Saime kohvrid kätte ja võtsime takso, taksoga bussijaama, sealt juba Pärnusse. Veel 2 tundi istumist, jeeei.

Pärnus tulid isa ja Kätlin vastu, Ergo tuli ka korraks Raekülla. Jagasime oma asjad ära, sest paljud asjad olid mul tema kohvris. Ergole tuli ta isa järgi ja läks oma koju. Hetkel olen siis raekülas ja ei tea mis edasi...

Ema tuli õhtul töölt ja lõi šampuse lahti, jõime ja rääkisin meie üleelamistest ja seiklustest. :D  Kõigil hea meel, et kodus oleme.

Igatsesin oma kodu kraanivett. Uskumatu. :D

Eile käisime siis ka Kaubamajakas, vahetasime raha ja panin pangaarvele. Ergo tegi emt-s oma numbri lahti. Sai micro simi ka kohe, et oma leitud telefoni lõpuks korralikult kasutada. :P

Emt eest oodates kõndis üks endine töökaaslane vastu ja kallistas, küsis mis teen siin ja kas jäädavalt kodus. Rääkisime natuke juttu ja sain aimu, et töökohas pole asjad endiselt paremaks muutunud, niiet sinna tagasi ikka ei igatse.
Peale seda ütlesin emale, et ootamatu sedasi lambist tuttavaid näha, et hakkab pihta see Eesti väiksus.. :D

Õhtul kutsus Priit meid Steffanisse. Viimasel õhtul käisime seal ja nüüd esimesel. Traditsioon juba väike. :D sõime pitsat ja jäätist, pärast muidugi kahetsesin, sest ma ikka üritan normaalselt toituda aga raske ju vastu panna. Rrrgh.

Täna on plaanis vanaema juurde minna.

Ah see ka.. Isa ostis uue auto mulle. Muidugi mul on hea meel aga natuke pettunud, ma ütlesin talle, et ma lähen tööle ja teenin ise selle raha, et auto osta aga noh..tal juba kõik tehtud ja ostetud. Nokitseb veel selle kallal ja ju siis saab varsti sõita. Niiet ma siis olen varsti vulva omanik. Hõhõõ okei, Volvo. Hommikul nägin ära kah, ei midagi erilist, tavaline. Õnneks ümar, mitte kandiline. :p Automaat ka, pelgan natuke. Ema autoga ei harjunud ära, eks siis nüüd peab.

Niiet selline ülevaade siiani. :) Laupäeva ootan!

Ja hetkel pole pilte lisada :(

3. märts 2013

pealkirjatu

Helllo,

pole arvutisse tükk aega jõudnud ja vaid telefoniga netis käinud, nüüd võtan siis kõik kokku.

Tundub, et kõik on OK sellega, et me juba 14h pärast Eesti poole liikuma hakkame. Ma mõtlen siis seda, et Ann ei ole enam kurb ja on leppinud sellega. Ema on muidugi õnnelik, et koju tagasi lähme aga samas olen juba ka negatiivset kuulnud; "nii kergelt annavad alla", "kuidas ikka nii" ja blabla. Ma ei viitsi siin midagi enam põhjendama hakata ja räägin nendele inimestele, kes ise tulevad küsima ja on sellest huvitatud. Need kes tahavad arutada ja mõelda, arutagu oma ette ja tehku oma elu põnevamaks, kui see seda neile pakub.


Kohvrid on meil pakitud, mul on mõned ülekilod...hetkel ei tahtnud nende kohvritega enam jamada ja jätsin asja katki, hiljem tõstan veel mõned asjad ringi ja küll ära mahub. :P


Reedel käisime Anni ja Ergoga postkontoris ühel Anni pakil järgi ja jalutasime poodidesse veel asju vaatama...Ann ostis Kätlinile (ta pidavat ülikõhna olema, ma ei jõua ära oodata, et näha! :D) midagi ja ma soetasin ühed püksid omale, Ergo ostis niisama nänni. :D
Õhtul hüppasime korraks kohalikust poest läbi, ostsime rummi, piparmünti, pruuni suhkurt- Mohhiitoooo õhtu! Kahest klaasist hakkas juba pea sumisema aga väga tore oli- ma hakkan meie debiilseid nalju igatsema. Lubasin Annile, et hakkame siin shoppamas käima. :D


Eile käisime veel viimast korda Victoria pargis. Mõnus ilm oli (natuke jahe tuul), puud õitsevad ja nartsissid on kohe-kohe lahti minemas. Söötsime oravaid ja jalutasime päris pikalt. Peale seda tulime korraks koju riideid vahetama ja õhtul läksime Türgi restorani. Ulme hea toit. Haluki kõrvalt olen mõnda toitu ka õppinud tegema, niiet kartulid ja jahukaste minu menüüsse enam loodetavasti ei kuulu. :)


Täna tähistame viimast õhtut ja Haluk teeb õhtusöögi. Arvatavasti magama me ei lähe, sest öösel peab lennujaama sõitma ja hiljem on ehk parem lennukis magada.


Ma veel ei tea, kas jätkan blogiga Eestis. Arvatavasti.







Viimane kohv Anni kohvitassist, mille talle jõuludeks kinkisin ;)


Köök, kus on pidusid peetud, naerdud, lauldud, nutetud ja no ka süüa veidi valmistatud. :P




Mimmi-kulla


Romeo







24. veebr 2013

Feel the love generation

Kuulan aastatetaguseid laule, mis nii häid mälestusi meelde toovad :)


Vahepeal ei ole midagi uut väga toimunud, Ergo helistas oma ülemusele ja kui Eestis juba oleme, siis peab ta uuesti ühendust võtma ja läheb vestlusele. Hetkel pani ta nime kirja, mis on juba väga hea. :)


Homme lähme linna ja panka, et oma säästukontolt raha välja võtta. :P Siis ma tahaks veel riideid ka vaadata aga Ergo ei luba, sest meil arvatavasti niigi kõik asjad kohvritesse ära ei mahu. :/
Mul oli vaja eelmine nädal ju uued saapad tellida, mis on väga kõrged ja ma ei tea kuhu ma sellistega lähen.. :D  Aga kui ma mõtlen kui kallid on riided Eestis, siis ma lihtsalt pean midagi kokku ostma.
Plus emal on 2. sünnipäev ja Ergo emal 7.ndal... selline asi ajab kergelt öeldes hulluks. :)


Põhimõtteliselt siis nädalake veel jäänud. Täna jätsime Ezgiga ka hüvasti, kutsusin teda suvel meile Eestisse külla. Kõik muidugi oleneb tema isast aga väga tore oleks talle suvist Pärnut näidata, sest mu arvutis pilte vaadates läks ta väga ekstaasi. :)


Usun, et millalgi tuleb pakkimisest ka postitus, sest juba sellel mõeldes tulevad külmavärinad peale...boo!







                                                    Sauna, suve ja vessarit palun!!!

19. veebr 2013

Best way to escape from reality

Vahepeal tuli mul Disney hullus peale. Tõmbasin endale mõnuga Disney multikaid ja võisin tundide kaupa neid vahtida. Kuigi suuremas osas olen neid kõiki näinud, oli ikkagi vägev vaadata. Lapsena sain paljudest asjadest teisiti aru ja tore oli mälu värskendada, lapsepõlve meelde tuletada. :)

Vaatasin siis neid multikaid :) :

101 Dalmatians


The Hunchback of Notre Dame



Cinderella




Beauty and the Beast

Hercules


Tarzan 

Ja üks põhjus, miks ma sellise postituse tegin, on see, et mehed vaatavad filmi, mis mulle just huvi ei paku ja igav on. :D 


Ning lõpetuseks: 



*.*

Ma olen siia tulnud vähemalt 3 korda ja üritanud midagi kirjutada, võtan end siis nüüd kokku...


Võin siis ametlikult öelda, et 4.märtsil astume Eestimaa peale. Kas ajutiselt või igaveseks- seda ei saa veel öelda aga igatahes koju ma saan.


Homme teeb Ergo tähtsa telefonikõne ja siis saab asi jälle selgemaks.

Ma loodan parimat. :)




10. veebr 2013

Stretch it like it's a birth squeeze

Tuju on kuidagi raju. Tuju pole halb, kuid samas ei ole ka hea.
Kuulan Muse´i. Hea. :)


Läbi Facebooki on näha, et paljud on jälle rasedad. No ega midagi, palju õnne. Mina pole ikka veel valmis.



Homme on nädal sellest, kui pubisse CV viisin. Ei ole veel tagasisidet. Isegi pubikutt pole helistanud, kuigi ise tahtis nii väga kokku saada.

Viimasel kahel päeval oleme jälle kojuminekust rääkinud. Tahaks küll aga aga aga...


"Ülemõeldud mõttest otsin vastuseid, ideid"


Ega mul ei olegi midagi uut ja põnevat. Ajasin eile Ergol juuksed maha, täna hommikul ärkasin hullu seljavaluga, mis siiani ära pole läinud, õde on mul jube haige, et jube kahju temast...Ann on Pärnus, mis teeb siin istumise mulle veel raskemaks ja meil sadas korraks lund. Kole ilm on muidu.



4. veebr 2013

The next station is Liverpool Street

Istun metroos praegu ja sõidan kodu poole. Kõik näpivad oma telefone ja mõtlesin isegi midagi kirjutada.

Hetkel tulin siis just pubist. Oi kuidas mu süda peksis kui pubi poole jalutasin...igatahes pubi manageri vist ei olnud hetkel seal, küsisin ühe tüdruku käest ja ta kohe küsis vastu, et kas ma tõin oma CV. Andsin siis tema kätte ja lubas managerile edasi anda. Tänasin ja astusin pubist välja. Eks mul jääb nüüd vaid telefonikõnet ootama jääda.
Mõtlesin, et ulme hea koht töötamiseks. Kuna see pubi asub ärikate linnaosas, kus vaid pintsaklipslased ringi kõnnivad, siis kõik meelelahutuskohad ja poed on nädalavahetustel suletud. Seega ka pubi on avatud E-R kella 11.00-23.00. Nädalavahetused ja pühad vabad! Jeeei!
:D aga mis ma ikka siin enne õhtut hõiskan. :)

Varsti ongi minu peatus, ciaooo! :)

1. veebr 2013

Ootamatud pakkumised

Ma täiesti tunnistan, et me käime viimasel ajal liiga tihti väljas. Just enne mõtlesin, et olen 7 päeva jooksul 3 korda väljas käinud. Nüüd peaks veidi maha rahunema.
Aga natuke siis kolmapäeva õhtust.
Saime Nina ja Dobiga meie endise töökoha juures kokku ja jalutasime meie toreda pubi poole. Pubisse sisenedes juba üks pubi töötaja lehvitas meile:"Hi girls! How are you?" ja ta isegi teadis seda, et meie pood kinni pandi ja uuris mis me nüüd kõik teeme. Meist neljast Ninal on nüüd ühes teises poes koht olemas, kuid mina, Ann ja Dobi oleme ametlikult töötud. We'll see, we'll see...
Igatahes meie pubikutti polnud seekord tööl (ta töötab seal pubis vaid mõned päevad nädalas, sest tal on ka teine töö). Meil oli väga lõbus ja vein maitses hää, nagu ikka... :D
Mingi hetk läksid Ann ja Dobi välja suitsule ja Nina läks wc-sse. Ma olin lauas üksi, istusin seal, kõigutasin jalgu ja näppisin telefoni. Järsku tuli see mees minu juurde, kes meid esmalt tervitas. Küsis, et mis ma hetkel teen, vastasin, et otsin tööd. Küsis siis, et millist tööd sa teha tahaksid? Vastasin, et praegu pole oluline, peaasi, et midagi oleks. Siis küsis, et kust ma pärit olen (Eestist ei teadnud ta midagi) ja mis tööd enne tegin. Ütlesin siis, et Eestis olin ühes hotellis administraator. Tüüp vastas, et "Oh, really?" ja ütles, et ma oma CV siia tooksin, et vaatab mis teha annab. Ja no nii tuligi välja, et see mees on selle pubi manager. Hiljem rääkis ta ka Dobiga juttu ja Dobi ütles, et ta on minu endine manager ja muidugi see mees võtaks mind tööle: "Look at her! You'll earn more money if she work here!" :D 
Istusime lauas edasi, rääkisime juttu ja järsku pubi manager lehvitab töötelefoniga mulle. Mu mõttest käis lihtsalt läbi WTF. :D Ja kes see helistab MULLE- meie pubikutt! Kuna muusika oli vali, sain ma ainult aru, et ta küsis kuidas mul läheb..blablabla..ja et ta tuleb peale tööd pubist läbi. Okei...
Lõpuks ta siis tuli, tegi veini välja ja tutvustas mulle ühte teist seal töötavat tüüpi- nagu ma jälle mäletaks kes ta oli ja kust ta oli..:D
Dobi siis mingi aeg hõiskas, et näe, saate varsti siin koos töötada. Pubikutt küsis, et misasja, et kas ma tulen siia tööle!? Ma vastasin, et ma ei tea veel, vaatab. Ja ta ütles, et ära siia küll tule, ma pakun sulle midagi paremat. No ja siis ta seletaski, et ta töötab kihlveo kontoris ja nagu aru sain on ta seal samuti manager või assistant manager VÕI on manager tema hea sõber. :D Kui ta ütles palju seal tunnipalk on, kõigun ma rohkem muidugi sinnapoole, kui pubi poole...
Vahetasin temaga numbreid ja nüüd ma siin mõtlen jälle. Kas esmaspäeval viia CV pubisse või pubikutiga ühendust võtta...
Igatahes tõotab tulla PÕNEV!
Ergol oli samuti eelmine nädal töövestlus ja nüüd me siin istume ja ootame, et õnn kaela kukuks.



Ettevalmistused, ettevalmistused


Oh neid vallatuid kurve xD



Gagat natuke peale ja läheb! :)




See mingist eelmisest korrast..mingi random kutiga.


Random kutiga vol2




Kõige ägedam juhataja 123
Eeeei mäleta


Pildike sellest, kuidas koju jõudsime. :D
Jällegi mingi random tädi tegi meist pilti.
Ja meie kullake tühjana :/



Aga ma loodan, et ma saan öelda, et need pubiskäigud tasusid end ära. ;)