26. sept 2012

Aeg lendab, jalad valutavad

Nonii. Pidevalt juhtub midagi, mida ma saaks blogisse kirjutada aga siis on muud tegemist ja asjad ununevad.

Oleme nüüd täpselt nädala siin olnud ja Big Benist pole haisugi. No ei satu sinna. :D

Mina olen see nädal tööd harjutanud, iga päevaga läheb asi paremaks. Eks kõik ole uus ja võõras aga  ma üritan hakkama saada :)

Täna tekkis mul esimest korda elus klaustrofoobia tunne, sest ma sõitsin metrooga kodu poole, paar inimest olid minuga samas vagunis ja järsku keset tunnelit jäi metroo seisma. Ühelpool akent vaatas telliskivisein vastu ja sama ka teiseltpoolt. Mul kadus õhk ära ja süda hakkas peksma, õudne tunne. Õnneks see ei seinud seal kaua ja järgmine peatus oli juba peaaegu et maa peal, palju kergem hakkas kui aknast taevast nägin.

Peale tööd läksime Ergoga Stratfordi. Niisama uudistama jälle ja me otsime endale soojemaid riideid, sest hommikud on juba päris jahedad. Ei ole veel leidnud midagi mida "ohh, tahaks!" Igatahes, koju tulime bussiga ja mingi tädi istus minu kõrvale. Järsku hakkas mingi hull pusimine pihta ja Ergo liikus rahvamassiga ukse poole, ma turtsatasin naerma ja see tädi vaatas mind korraks. Kui rahvas maha oli läinud, istus tädi lihtsalt minu kõrvalt teise istme peale. :D Selle peale hakkasin veel rohkem muigama, arvas vist, et olen hull.

Igatahes on minu printsessi jalakesed iga päeva lõpus nii valusad, sest me kõmbime nii palju. Ergol on vaja igale poole minna ja mul on ausalt öeldes kaubamajadest juba siiber. :D

Ma peaks vist edaspidi märkmeid tegema, et mida siia kirjutada... pea on tühi.

Nädalavahetusel on Haluki tütrel sünnipäev ja plaanis on bowlingusse minna ja kodus grillida. Whoop-whoop! (Kusjuures see whoop-whoop on mul siin külge hakanud, mingi jube pubekate teema.. :D )

Londoni ilm



Sain jälle musirulliga kokku

Meie väike oravapoiss



Luban, et järgmine post tuleb sisukam. :)

22. sept 2012

Vodka shots ehk Shotka

Jahhhh, täna siiski Big Beni juurde ei jõudnud. Käisime hoopis Stratfordis väikest shoppingut tegemas. Kaubamajas olid 2 tüüpi nahkpükstes, kes Lady Gaga Fame lõhna testreid jagasid. Karta on, et lasime Anniga endale seda peale pihustada ja meile anti mõned testrid ka kaasa. Päris hea lõhn. Kuigi poleks arvanud, et Gaga suht magusa lõhnaga hakkama saab. :D

Ostsin mõned uued asjad endale ja uurisime niisama poode ja kolasime ringi. Pidime ka suht varakult koju tulema, sest täna tuli Haluk koju ja tema võti on meie käes. Muidu oleks peremees pidanud ukse taga meid võib-olla õhtuni ootama. 

Homme on plaan minna ühte suurde parki oravaid söötma :D

Üritan siis blogi ikka aeg-ajalt täiendada :)

Hommik

Enne shoppamist ;D


Lady Gaga  FAME tester

Minu uued needikunni saapad

Ja needikunni särk ja kott ehk peale shoppingut ;D

Needikunni kõrvakad ka.

Ja teised

Lihtsalt hea tuju :)

21. sept 2012

Kohal!

Õnnelikult kohal. Pole õieti netti saanudki, sest meil puudus wifi kood, mille me alles täna avastasime kuskilt paberitest. Vahepeal kasutasin Anni laptopi aga seal pole ä ö ü tähti ja ma ei hakanud isegi proovima blogisse midagi kirjutada.

Lend oli minu arust väga normaalne. Tallinnas oli küll udune ja vihmane, veidi raputas aga kui juba päris kõrgel olime, siis oli täitsa tore. Lihtsalt 2 ja pool tundi istuda ei ole tore. Ja ma sain naerda, sest Ergo kartis õhku tõusmist ja maandumist. Mina istusin aga nina vastu akent ja uurisin, mis seal allpool toimub.

Anni tuli meile lennujaama vastu ja sõitsime oma uude koju. Ausalt öeldes on mul osa asju ikka veel kohvris, sest me peame veidi tuba ümber tõstma ja ma ei hakka enne oma asju kappi panema, kui seda veel liigutama peab.

Eile käisime kohe omapead kesklinnas. Kuna ma eelmine kord sain asja käppa, siis näitasin Ergole kuidas asjad käivad seoses bussi ja metrooga. Käisime Oxford Streetil ja niisama ringi tuulamas. Väga kuhugi vaatamisväärsusi vaatama ei jõudnud. Ausalt öeldes ma enam ei mäletagi kus me käisime, see kõik on siin niii suur ja palju rahvast.

Täna peale hommikusööki läksime samuti linna. Mõtlesime, et alustaks siis Briti muuseumiga ja siis vaatab edasi. Briti muuseum oli nii- ja naa. Kõige põnevam oli Egiptuse osakond, kus olid päris muumiad ja väljakaevatud inimesed. Peale muuseumi mõtlesime Madame Tussaudse´i minna (vahakujude muuseum)  aga kui metrood ootasime, oli keegi metroo alla hüpanud või kukkunud või midagi ja meie liin seisis. Hakkasime siis jala edasi minema, sest bussidest ei tea ma midagi. Vahepeal uurisime, kas liin on ikka kinni, mis ka oli ja kõndisime edasi. Lõpuks jõudsime Anni tööjuurde välja ja käisime temal külas. Kuna kell oli juba palju ja ei viitsinud enam kuhugi seigelda, käisime Anni töö lähedal pubis söömas. Võtsime Inglise traditsioonilise  Fish and Chips ja kõht oligi täis. Ootasime Anni ära ja tulime koju.

Vahepeal oleme muidugi igasugustest poodidest läbi põiganud ja kindlasti veel midagi teinud, mis hetkel meelde ei tule. Poodidega seoses...kõik siin olev kaup on umbes, et võta ja söö. Kõik asjad on ära pakitud, valmistoit. Osta 2, saad 3. Krõpsupakid on meeter korda meeter. Mitte, et ma krõpse oleks ostnud. :D Aga veits kahtlane on poes käia. Ma ei osanud isegi piima osta..ja hapukoore asemel (sour cream) ostsin mingit eriti hullu rammust vahukoort (double cream). Njah. :) Asi vajab harjumist. Ergo just ütles: "Siidrid on imeliku maitsega."  Just saying.

Homme on plaanis väike shopping teha ja Big Beni juurde ka jõuda. Tahaks ikkagi vahakujude muuseumisse ka minna. Aga eks seda homme näha ole. :)

Järgmise postini!



Goodbye, Tallinn


Hello, London

Briti muuseumi eeeees

Oraaaav


14. sept 2012

Wake me up when September ends

Tegelikult see laul tuli just telekast ja ma ei viitsinud midagi muud pealkirjaks välja mõelda. Piisavalt diip ja emo.

Aga tänane päev on kasulik olnud. Või noh, mina olen täna kasulik olnud. Nii palju on tehtud, et ma olen lausa päeva lõpuks väsinud ja mõtlen magama minemisele. Khm. Reede õhtul kell pool kaheksa. Jahhhhh.

Mis me siis täna kõik ära tegime:
* Viisime minu kola ja riided  Raekülla
*Õpetasin õele veidi excelit ja kuidas "tähtsaid" meile saata
*Ostsime 8 kg liha, millest 5 panin marinaadi. Njämmm. Sinepi-mee marinaad. Loodan, et tuleb sama hea kui sünnipäevalgi.
*Tegin mingi meeletu koguse salatit (hakkimisest siiani sõrm tuim)

Aaa ja jube hea uudis on ka see, et isa leidis mu autole ostja! Hea meel, et ei jää talveks kuhugi seisma, vaid leiab ikka kasutust. Lubasin isale, et toon Inglismaalt uue auto endale (naljaga...).

Homme siis Raekülla oma liha ja salatiga. Veidi koristamist, sättimist ja pidu alaku!
Aww. Minu 18.nda sünnipäeva hommik :) Hea auto oli, vaatamata tema vigadele. Eks need vead olid ka mingil määral minu põhjustatud nagu näiteks lõpuks polnud tal pidureid :) Aga ikkagi- minu esimene auto!

11. sept 2012

Pakkkkkkkimine

Osad asjad on koos, paljud asjad laiali, enamik asjad alles tähelepanuta.
Ma ei kujutanud ette, et see saab nii keeruline olla. Enne mõtlesin, et mis seal ikka, riided kokku, asjad kokku ja need asjad, mis kaasa tahan võtta.. võtan lihtsalt kaasa. Aga vist ei.
Mitme asjaga olen jäänud lihtsalt mõtlema, kas mul on seda vaja, kas ma jätan selle alles, kas keegi tahaks seda endale. Ühe hea lõhna andsin juba emale, kuldkõrvarõngad andsin õele, sest ise ma kulda ei kanna. Mõned riided annan ka, kui keegi tahab. Kingad sain ka maha müüa. Oeh..ma ei tea mis siis saama hakkab, kui ma päris SEDA kohvrit pakkima hakkan. Siis annab mu aju otsad.

Laupäeval on plaanis väike lahkumispidu. Teeks viimase grilli, suure kausiga salatit ja veidi sauna. Loodan, et ma kaamerat maha ei unusta :)


Follow your dreams

6. sept 2012

Minu kiiks

Olgu, mõtlesin, et paneks siis kirja mõne unenäo. Mitte detailselt. Põhiline on see, mis need tähendavad.

Kuna me musiga oleme see nädal iga päev jube kaua maganud, siis ma näen öö jooksul 3-4 unenägu.

Täna siiis: 1. suur paks karvane ämblik jooksis müdistades voodi poole, hüppas mulle kaela ja hammustas. Tähendus: Ämblik- kohtuasja ja kahju. Hammustamine- Häda ja valu. Hammustatud olema- muret ja kurvastust armastajatele.

2. Kõndisin Raekülas ühel tänaval, kus oli kummaline maja ja sattusin mingisugusesse lõksu, niiet oleks peaaegu pooduks saanud (õnneks ärkasin hehe).
Tähendus: Ise ülespoodud saama- õnne ja hädast pääsemist. Lõks- See võib tähendada keskkonna- või karjäärimuutust (ohoo, tõesti? :) ), aga ka lihtsalt, et leitaks viisid, kuidas loovusele rohkem aega pühendada.

3. Vägev kontsert, kus ka Lady Gaga läbi hüppas, see ehk sellest, et eile uurisin tema kohta igasugu asju.
Tähendus: Ülev kontsert väljendab sageli loovkogemuse jagamise rõõmu.

Unenägude tähendusi uurin netist ja ühest väga heast raamatust, mille Eliise mulle kinkis. Aitäh :)


Teine asi, millega "tegelen" on tarkokaardid (vanaema kingitud). Sellest teavad tegelikult vähesed ja kasutan kaarte peamiselt enda jaoks. Tegelikult panen harva endale kaarte. Aga viimasel ajal seoses Inglismaale minemisega olen hakanud rohkem "küsima".
Ja vahel on see kõik täiesti uskumatu, kõik läheb kuidagi eriti täppi. Näiteks küsisin midagi seoses Inglismaaga, vastuseks tuli midagi seoses perekonnaga. Mul tulid millegi pärast pisarad silma ja kui kaardi tähendust edasi lugesin, oli seal kirjas et "see on väga emotsionaalne kaart". Siis oli küll, et okeii...

Üldse viimasel ajal olen uurinud rohkem nö müstiliste, vaimsete ja paranormaalsete asjade kohta. Meeldib see teema. Võib-olla hakkangi hulluks minema, haha. Aga mulle tõesti meeldb! :)


"1001 unenägu"

"Kuldne Taro"

4. sept 2012

D-d-d-d-dreams

Unenäod on viimasel ajal ikka väga üle võlli läinud. Kui kõik "osad" kokku panna, saaks päris hea fantaasiafilmi.

Mul ei ole tegelikult mitte millestki kirjutada. Kuigi tahaks.

Kill me. Still love you.

Oh...blow me

I would like to feel the reality.