28. aug 2012

Gaga

No ülivõimas tädi. Nii südamlik, loomulik ja hull. :) Showd oli kogu raha eest ja võrreldes Madonnaga 50 korda ägedam. Siiamaani on emotsioonid laes ja mitu korda videod üle vaadatud.

Laupäeval läksime siis bussiga Tallinnasse. Valisime vägeva bussi, mis sõitis 2h15min ja tegi peatusi imelikes kohtades ehk "Tunne oma kodumaad". Mul oli õnneks kaasas just Musi ostetud raamat "Aeg on käes" ja süvenesis pigem raamatusse.
Tallinnas oma suurte kottidega seiklesime liinibussiga siis korterisse, kuhu pidimegi ööseks jääma.
Tsillisime natuke niisama, sõime ja muljetasime ja varsti oligi aeg käes, mil pidime liikuma hakkama. Gagale.  Mingeid suuri ootusi ei olnudki ja eks see oligi suureks plussiks.

Peale kontserti õhtul jalutasime Vabaduse platsile ja võtsime sealt takso. Taksojuht oli mingi noor kutt, kes oli just hullu õnnetust pealt näinud, millest ka Delfis juttu oli. Soovisime talle ohutut liiklemist ja läksime korterisse. Seal muidugi laulsime ja tantsisime Gagat :D Jagasime muljeid ja vaatasime oma filmitud videoid.

Järgmine päev magasime umbes 12-ni ja aeg läks eriti ruttu. Mõtlesime rongiga tagasi tulla. Jeerum. Ei noh, elamus omaette. Ma pole kunagi Tallinnast Pärnusse rongiga sõitnud. Tagumik jäi veidi kangeks ja ebamugav oli olla aga pole hullu. Sai seegi asi siis ära tehtud. Peale seda sõitu olime eriti näljased ja läksime Männi kohvikusse sööma. Sealne karbonaad friikatega tundus parim söök maailmas tol hetkel. Vitsutasime kõik mingi 10 minutiga sisse ja siis koju. Viskasin Anni koju ära ja isegi sain lõpuks Musi juurde lebosse.

Ann läheb homme minema ja siis ongi varsti meie kord lendama minna. Musi käib reedeni tööl ja puhkab 2 nädalat. Uskumatu, see kõik on nii lähedal juba. Liblikad on kõhus igakord kui sellele mõtlen. Ärevus on suur.

Loodan see nädalavahetus seltskonnaga olla, sest eelmisel reedel ei viitsinud midagi teha ja laupäeval olin Tallinnas.

"Ooh there aint no other way, baby I was born this 
way!"
"Sometimes I feel Im uni...unique."





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar