28. aug 2012

Gaga

No ülivõimas tädi. Nii südamlik, loomulik ja hull. :) Showd oli kogu raha eest ja võrreldes Madonnaga 50 korda ägedam. Siiamaani on emotsioonid laes ja mitu korda videod üle vaadatud.

Laupäeval läksime siis bussiga Tallinnasse. Valisime vägeva bussi, mis sõitis 2h15min ja tegi peatusi imelikes kohtades ehk "Tunne oma kodumaad". Mul oli õnneks kaasas just Musi ostetud raamat "Aeg on käes" ja süvenesis pigem raamatusse.
Tallinnas oma suurte kottidega seiklesime liinibussiga siis korterisse, kuhu pidimegi ööseks jääma.
Tsillisime natuke niisama, sõime ja muljetasime ja varsti oligi aeg käes, mil pidime liikuma hakkama. Gagale.  Mingeid suuri ootusi ei olnudki ja eks see oligi suureks plussiks.

Peale kontserti õhtul jalutasime Vabaduse platsile ja võtsime sealt takso. Taksojuht oli mingi noor kutt, kes oli just hullu õnnetust pealt näinud, millest ka Delfis juttu oli. Soovisime talle ohutut liiklemist ja läksime korterisse. Seal muidugi laulsime ja tantsisime Gagat :D Jagasime muljeid ja vaatasime oma filmitud videoid.

Järgmine päev magasime umbes 12-ni ja aeg läks eriti ruttu. Mõtlesime rongiga tagasi tulla. Jeerum. Ei noh, elamus omaette. Ma pole kunagi Tallinnast Pärnusse rongiga sõitnud. Tagumik jäi veidi kangeks ja ebamugav oli olla aga pole hullu. Sai seegi asi siis ära tehtud. Peale seda sõitu olime eriti näljased ja läksime Männi kohvikusse sööma. Sealne karbonaad friikatega tundus parim söök maailmas tol hetkel. Vitsutasime kõik mingi 10 minutiga sisse ja siis koju. Viskasin Anni koju ära ja isegi sain lõpuks Musi juurde lebosse.

Ann läheb homme minema ja siis ongi varsti meie kord lendama minna. Musi käib reedeni tööl ja puhkab 2 nädalat. Uskumatu, see kõik on nii lähedal juba. Liblikad on kõhus igakord kui sellele mõtlen. Ärevus on suur.

Loodan see nädalavahetus seltskonnaga olla, sest eelmisel reedel ei viitsinud midagi teha ja laupäeval olin Tallinnas.

"Ooh there aint no other way, baby I was born this 
way!"
"Sometimes I feel Im uni...unique."





23. aug 2012

igv

Avastasin igavusega photoshopi jälle.

                                                                    "Now- party!"



                                                               "Bitch, we´re fabolous"



                                                             "Makin´ mommy so proud"



                                    "Oh honey, look what I brought you from space. Trust me."



"Open your eyes!"


                                                   "Tell me, what are you thinking right now"

21. aug 2012

no point

No tervist.

Praegu turgatas pähe, et kuu aja pärast oleme me juba Inglismaal. Natuke loodan, et see aeg tuleks kiiremini, samas tahaks veel pisut oodata. Ei tea ise ka mida tahaks.

Laupäeval siis Gagale. Ja mõne päeva pärast on jälle Ann siin :)

Mm, 3 nädalavahetust veel aega pidu teha.


Ükspäev üritasin õele selgeks teha, miks ma lähen:


15. aug 2012

Papapaara



Nädalavahetus möödus ilma igasuguste draamadeta. Õnneks.
Saare peal oli ilus, kuigi ilm oleks võinud parem olla, aga peaasi, et vihma ei sadanud. Öösel oli telgis ulmekülm, lõdiseda sai vägevalt ja alaselg hakkas külmast valutama. Oli palju minu jaoks imelikke inimesi, kellega nagu ühist keelt ei leidnudki. Olimegi Muri ja Musiga koos pidevalt ja olime ka vist esimesed, kes telki tuttu läksid. Mõned inimesed olid seal muu peal väljas.


Leidsin parafoorumist ühe filmi. Eestlase kokku monteeritud ja peale loetud "Ulmefilm". No ma ei tea, see värk paelus mind. Kokku on 13 filmi ja kui olin esimese osa ära vaadanud, pidin lihtsalt teised osad ka ära vaatama. 3 päevaga vaatasin kõik filmid ära. Ja tõesti- ma usun seda värki. Ei viitsi siin ükshaaval kõike lahti seletama hakata, seda peab ise vaatama, aga ma tahaks rohkem ja rohkem selle teema kohta teada. Täna nägin und ka sellel teemal ja see on tõesti ulmeeee.








Seniks aga uue nädalavahetuseni.

10. aug 2012

öökülm

Midaaaa? Öökülma lubatakse. Vägev. Meil siiamaani suurest soojast saati aken lahti olnud ja viimastel päevadel on suht jahe olnud küll. Praegugi varbad külmetavad. Aga akent kinni ka nagu panna ei tahaks :)

Käisin nüüd lõpuks oma passi tegemas. Järgmine nädal juuksurisse ja hambaarsti juurde. Kardan hambaarsti. Mitte sellepärast, et ta seal puurib vms aga ma ei kujuta ette palju mul sinna raha läheb...
5 ja pool nädalat veel ja ongi minek. See aeg läheb eriti kiiresti...

Viimasel ajal näen eriti kummalisi unenägusid. Seoses ära minemisega ja tänane uni oli veel eriti hull. Samas mulle meeldis, vahepeal tõusin üles ja kui uuesti magama jäin, nägin seda und edasi. Nagu film.
Ja neid unenägusid ei saa kuskilt unenägude seletajast ka uurida, sest need on liiga kiiksuga.

Palju õnne meile siis homse telkimise suhtes, kui peab mingi öökülmaga kuskil saarel olema...
Loodan, et tuleb põnev. Mu lemmikud on ju kohal ;)


7. aug 2012

sügise lõhn aga alles august

Tundsin eile esimest korda sügise lõhna. Selline mõnus kopitanud lehtede, sambla, seente lõhn...

Mõnus nädalavahetus oli. Kuigi ma pole siiani ennast korralikult välja puhanud. Tähistasime siis Maija ja Roberti sünnipäeva kuskil Kabli/ Lemme rannas. Jube ilus koht oli. Jõudsime sinna siis, kui päike hakkas juba loojuma. Nii mõnus! Seltskond oli hea ja selline piisavalt lebo ja "kõik on omad" olemine oli.
Mingi hetk käisime Musiga mereääres jalutamas, rääkisime asjadest. Küsisin ka selle kohta, millest eelmises postituses rääkisin, ehk küsisin kas ta teeb seda  Inglismaa värki minu pärast kaasa. Nagu aru sain, siis suures osas küll. Samas ütles, et ta ei saaks ju kunagi teada, kui ei prooviks. Tegi meele heaks :)

Sai sellel suvel siis esimest korda ka telgitud. Mina läksin 4 paiku tuttu ja alles hiljem hommikul märkasin, et ka Musi oli minu kõrvale tuduma tulnud. Ju mul oli siis eriti hea uni, et ei kuulnudki kui ta tuli. Eks see HEA vein, mida viimasel ajal mekkinud oleme, tekitas hea une.

Hommik oli nii nagu ikka, laagriplats oli sodi ja pudeleid täis, mõned kuulasid juba klubi mussi, istusin veidi telgiukse ees, kedagi tuttavatest polnud, viskasin veel veidiks end pikali, hiljem juba kuulsin, et rahvas kogunes. Tehti süüa, sai juua, sai isegi korralikus WC-s käia. :D Mina olin eriti laip, no niii väsinud. Koju jõudes ei suutnud magama enam jääda, ju oli siis üleväsimus. Vaatasin telekast mingit eriti debiilset filmi (Ahvide planeet 2001.aasta oma..), lisasin mõned pildid Facebooki ja õhtul hiljem sai juba magama minna, juhuu.


Aaaa, täna leidsin oma tulevase maja pildi internetist!











1. aug 2012

cause you and I...we were born to die

Praegu ma mõtlen, et Kallis teeb seda "tsirkust" minu pärast kaasa. Ütles mulle varemgi, et mina olen see kodutu ja töötu, et midagi tuleb ju ette võtta. Kuidagi väga hinge läks see lause. Ma ei taha, et ta elaks minu tahtmiste ja vajaduste järgi, sest hetkel olen mina see, kes on 2 aastat tema järgi elanud. Ja ma ei ole just kõige õnnelikum. Pigem olen endasse tõmbunud, ma eiran teatud inimestega suhtlemist ja tunnen end vabana üksi olles. Ma tahan lihtsalt, et meil koos oleks hea, et meil koos oleks ühine plaan ja ühised tahtmised. Las ma saan siis seda ka, palun? Las ma saan seda, et me koos saaksime.

Kuulan Lana Del Rey albumit. Olen sellest ikka väga sees. Kui alguses meeldisid 2 laulu, siis nüüd leian ma, et iga teatud aja tagant tuleb esile järgmine, mis nii fucking hea on. Need lood panevad teisiti hingama...Kahju ainult, et tädi lives laulda ei oska. Aga pole hullu.

"Kiss me before you go, summertime sadness"  kurb on olla. Pole olnud õiget suve, august on käes. Haha, naljakas, et ma igas postituses ilmast jahun. Endalegi hakkab pinda käima juba. Aga sellest suvest rääkides, on mul kahju, et ma pole siiamaani saanud kokku oma "mõistusega"- inimesega, kes aeg-ajalt mulle mõistust pähe paneb. Tõsiselt kahju.


Aa, ma leidsin ühe HIMi albumi ka üles, kus mu enamik lemmikud peal on. Nägin Villet unes JÄLLE, mõtlesin, et peaks kuulama..ma ei saa temast vist mitte kunagi üle :)