1. juuli 2012

..ja nädalalõppu ma näen

Tegelikult nägin.

Kuidagi vahva nädalavahetus oli. Käisime musiga Hansapäevadel, niisama istusime ja tsillisime vallika kaldal, hiljem tulid Saanu ja Muri-Liis ka. Käisime veel tiiru peale vallikas ja Saanu ostis endale Sony. :D (häälda; sõuni". Nüüd näeb paskaak välja.
Igatahes, käisime jälle Tivolis. Jubedalt hasarti tekitab see koht. Sai mõne asja peal käidud ka, jalad sinised ja kael valus. Oli siis vaja, eksju.

Eile olime Olafi juures korteris. Tegime Muri-Liisuga veini ja vessarit, mmm. Värskendust tuli ka seltskonda, mõned uued inimesed, kellest keegi sisse on võetud ;) Seekord ei ütle sise- ega ka kõhutunne, et tegu valede inimestega :D Naerda sai, juttu sai, juua sai, kuni kell oli kuskil 2 ja meile politsei kutsuti :D Aga ei olnud probleemi, Olaf ütles, et võtame vaiksemaks ja meil paluti naabritega arvestada, muud midagi.

Tulime musiga koju ära mingi hetk ja täna on olnud mõnus vaikne pühapäev. Oleneb kuidas võtta "vaikne" aga on kuidagi lihtsalt kulgenud.


Eile jõudsid minuni ka põrutavad uudised Londonist, aga hetkel las see teema olla, sest pole isegi veel täit selgust saanud. Teema on muidugi seotud tööga ja sinna minemisega. Ehk järgmises postituses saan sellest juba rääkida :) Let´s hope!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar