29. juuli 2012

migs nii balav?

Meeletu lämmi. Kahe päevaga suutsin lõpuks jume peale saada, ujumas käia ja nö suve nautida. Ses suhtes, et ma nautisingi, lihtsalt naljakas, et suvi tuli nüüd paariks päevaks ja homme pidi juba jahedamaks minema. Ehk saabki lõpuks hingata.

See aeg läks eriti kiiresti, kui Anni siin oli. Täna läks Tallinnasse ja homme sõidab koju. Tegelikult oli päris vägev. Eriti mõnusad olid need paar sumedat suveõhtut, kus me lihtsalt kõik aias istusime ja juttu rääkisime.
Nalja sai palju ja lihtsalt oli hea olla. :) Nüüd 3 nädalat ja ta on jälle siin. Aga vaid viieks päevaks, sest me lähme Gagat kuulama ja vaatama. Ja siis ongi juba varsti september ja me peame ise sammud sinnapoole seadma...

Vaatan, et õues on kuidagi pimedaks läinud, lubas ju välku, pauku ja keeristorme. Täitsa huvitav.

Järgmise nädala jooksul peaksin uut passi minema tegema, sest Ann ütles, et kui ma tahan Inglismaal mingi hetk uut tööd saada, tahavad nad passist koopiat. Aga mul on ainult ID-kaart. Üldse ei viitsi neid asju minna ajama.

Aaaaga ok, mul ei ole midagi mõistlikku kirjutada.

                                                  Ma tahaksin praegu nii väga sedasi teha!




Välk, pauk ja keeristorm...yeah right. 

23. juuli 2012

Ilmast sõltub tuju

Täna ei ole seda tuju kohe üldse...ilmast rääkimata. Vägev suvi, head ilma on olnud kuskil nädala jagu ehk? Ma mõtlen just sellist, et istud pea olematute riietega kuskil tekikesel, praed keha ja kallutad vett endale sisse. Pigem on jahe, hea meelega jooks õhtul teed, istuks oma roosa pleedi sees ja vaataks telekast miskit head.
Kõige rohkem on kahju sellest, et nii kaua kui Ann siin on olnud, ongi vaid mõni ilus päikseline päev olnud. Aga lohutame üksteist sellega, et sügisel on Londonis tavaliselt väga head ilmad. :)
Täna googeldasime erinevaid juurvilju, puuvilju ja pähkleid...haha. Mõnda asja ei tea ma eesti keeleski, mida sügisel müüma hakkan. Vägeva eeltöö pean ikka ära tegema. Samuti suitsud ja õlled pähe tuupima. Suitsudega on eriti hull teema, neid on ühes margis mitu erinevat pikkust, suurust, 10 tki pakis ja 20 tk pakis. Oh god. :)
Aga olen positiivne, võtan asja rahulikult ja annan endast parima.
Ilmateade lubas homsest paremat ilma, eks me näe...eks me näe.


12. juuli 2012

ilus ilm

Täna ärkasin eriti hilja, kuskil peale 11. Õnneks hakkasin kohe toimetama, mitte ei lasknud päeva raisku. Tegin mõned kodused tööd ära ja siis lasin end katusele lebosse- eriti mõnus oli. Päike võttis mõnuga ja samas oli mahe tuul, mis keha jahutas. Kuulasin muusikat ja mõtlesin oma mõtteid. Viimasel ajal mõtlen väga palju ikka tulevikust ja sellest, mis mõne kuu pärast toimuma hakkab...

Katusel olles tulid vahepeal pilved päikese ette...oli hea silma puhata ja tegin mõned klõpsud telefoniga, oma lemmik kaamera appiga, mõnussss.



8. juuli 2012

Ulmeline pühapäev

Täna pole normaalne pühapäev. Sain nii halbade uudiste osaliseks, kui ka veidi draamat. Eks ma pean oma mõtteid rohkem vaos hoidma e. mitte saatma lollile inimesele sms-e. Aga las kõik halb jääda seljataha. Iga halb asi on millekski hea.


Sellel nädalal kavatsen päikest ka rohkem võtta. Jalad võiksid ju jumekamad olla. Kui ainult päike välja tuleks.


 Reedel tuleb Anni juba siia :) Võib-olla peakski mõnda aega nüüd seltskonnast eemal olema. Mõni inimene on lihtsalt nii vastu hakanud, et ei viitsi süveneda ega rääkidagi midagi. Meesterahval võiks natuke arukest peas olla.

Tegelikult on see jube mõttetu postitus, aga mul oli vaja kuskil end välja elada :D




Ma ei jõua sügist ära oodata.




5. juuli 2012

Kindel mats!

Liblikad on kõhus! Sain eile siis teada, et septembris on Inglismaale minek. Ma olen niiiii vaimustuses. Samas ma kardan, kas ma hakkama saan ja ma mõtlen küll,et annan endast parima aga kuidas see kõik välja kukub...saab alles siis teada kui see kõik käes on. Nüüd ootan Anni saabumist Eestisse (mis juhtub juba nädala pärast!) ja siis saab lennupiletid kinni panna. Tahaksin oma auto ka enne maha müüa, hambaarsti juures ära käia, kõik asjad korda ajada. Ja järgmine nädal pean ARK-i ka minema, saan vahtralehtedest lahti! Nii palju asju ja tegemist ja mõtteid...

Ja ma olen ikka nii õnnelik, et asi kuhugi poole liigub. Loodan, et ikka paremuse poole ;)
Samas teeb mind õnnetuks see, et jään ilma nädalavahetustest koos sõpradega, pühapäevadest koos perega.

Mõtlesin, et üldse me läheme kuidagi laiali kõik. Kes sõjaväkke, kes ülikooli, kes välismaale...

Aga aeg läheb ruttu, parandab haavad ja võib-olla isegi tugevdab seda sidet- jällenägemisrõõm pidi ju see kõige suurem rõõm olema! :) Aga mis ma ikka nukrutsen, pool suve on alles ees! Seni naudin seda ja üritan võimalikult palju kõigiga koos olla. Musi püksi!


Igaühe hinges on revolutsioon, lase südamel rääkida.
Igaühe hinges on revolutsioon, lase hingel hingata.

1. juuli 2012

..ja nädalalõppu ma näen

Tegelikult nägin.

Kuidagi vahva nädalavahetus oli. Käisime musiga Hansapäevadel, niisama istusime ja tsillisime vallika kaldal, hiljem tulid Saanu ja Muri-Liis ka. Käisime veel tiiru peale vallikas ja Saanu ostis endale Sony. :D (häälda; sõuni". Nüüd näeb paskaak välja.
Igatahes, käisime jälle Tivolis. Jubedalt hasarti tekitab see koht. Sai mõne asja peal käidud ka, jalad sinised ja kael valus. Oli siis vaja, eksju.

Eile olime Olafi juures korteris. Tegime Muri-Liisuga veini ja vessarit, mmm. Värskendust tuli ka seltskonda, mõned uued inimesed, kellest keegi sisse on võetud ;) Seekord ei ütle sise- ega ka kõhutunne, et tegu valede inimestega :D Naerda sai, juttu sai, juua sai, kuni kell oli kuskil 2 ja meile politsei kutsuti :D Aga ei olnud probleemi, Olaf ütles, et võtame vaiksemaks ja meil paluti naabritega arvestada, muud midagi.

Tulime musiga koju ära mingi hetk ja täna on olnud mõnus vaikne pühapäev. Oleneb kuidas võtta "vaikne" aga on kuidagi lihtsalt kulgenud.


Eile jõudsid minuni ka põrutavad uudised Londonist, aga hetkel las see teema olla, sest pole isegi veel täit selgust saanud. Teema on muidugi seotud tööga ja sinna minemisega. Ehk järgmises postituses saan sellest juba rääkida :) Let´s hope!