26. dets 2012

Jõulud

Jõuluõhtu möödus igasuguse jõulutundeta. 


Jõulukingituste ostmine hakkas mul juba nädalaid tagasi. Käisin üksi peale tööd kuskil ei-tea-kus linnaosas, et midagi põnevat leida. Ergole sain kingitused põhimõtteliselt kohe, ei olnud väga raske. Ja nagu aru sain, jäi ta nendega ka rahule. :)  
Käisime Ergoga ka igal pool linnas, et Annile ja Halukile midagi saada. Okei, Annile oli suht kerge aga Halukile...lõpuks oli see, et nädal jõuluõhtuni ja ikka ei midagi. Õnneks lõpuks tuli midagi pähe ja tegime natuke naljaka, natuke kasuliku kingituse. :) 

Laupäeval käisime toidupoodides süüa ostmas. Lugesime kuskilt facebookist, et Londoni eestlased on erinevates poodides verivorste näinud. Sõitsimegi siis poodi- ja ei midagi. Otsisime ja tuulasime seal poes ringi aga ei olnud seal verivorstist haisugi- ainult verikäkki nägime. Ja no verikäkki nagu vist ei sööks jõuluõhtul. Tee peale jäi üks Vene pood, kus sulejopedega kiilakad venelasekaksikud kassades teenindasid- ehtsad Juri ja Ruslan noh. See selleks. Poes oli palju tuttavat kaupa. Jacobsi lahustuvat kohvi, mida tavapoodides näinud ei ole, Selga küpsised, Karumsi kohukesed, väga palju erinevaid kalakonserve, lahtist kala, suitsuvorsti, suitsujuustu mmm.. jne. Võtsime sealt hapukurki, suitsusinki, vahvleid ja kindlasti midagi veel, mis hetkel meelde ei tule.
Saime kõik asjad ostetud ja pühapäeval hakkasime süüa tegema, sest esmaspäeval (jõululaupäeval) olime me Anniga kella neljani tööl. Pühapäeval siis tegime kartulisalati, kasuka (mmmm), liha ja täidetud singirullid valmis. Esmaspäeval oli vaja vaid liha soojaks teha, kartulid keeta ja kapsas suhkruga podisema panna (suhkruga, sest siin pole sellist kapsast nagu Eestis, jube hapu on.) Ja lõpuks oligi kõik olemas, ainuke mis puudu oli, oligi verivorst. Sõime end punni, Skypesime perega, kuulasime muusikat, lollitasime, jõime veini, rummi ja lihtsalt oli üks tore õhtu, aga kohe kindlasti mitte jõuluõhtu minu jaoks. :P Arvan, et jõulutunne puudub, sest siin on 10-12 kraadi sooja, väljas sajab vihma, oma pere on kaugel ja aeg on siin nii kiiresti läinud, et lihtsalt pole kohale jõudnud, et jõulud on. 
Nüüd ootan huviga, mis saama hakkab. Töö ja kõige suhtes. Nägin CV-keskuses ühte huvitavat tööpakkumist Pärnusse, krudiseb mul sees. :)





Üldse ei ole ise tehtud pilt, haha xD

Ergo oma parukaga :) Ann ei luba Ergol juukseid lõigata enam





Me oleme normaalsed :)

Awww, töökaaslane Gavin andis jõulukaardi mulle :)

Kirly xD Aga väga nunsu (:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar